NST

NST, voluit Neurstructural Integration Technique, is een techniek die een effectieve verlichting biedt voor pijn in combinatie met een verhoogd energie niveau en een betere algemene gezondheid. Het is een zeer krachtige en effectieve geavanceerde ‘body work’ techniek, die gebruikt kan worden bij multiple gezondheidsproblemen, zowel structureel, biochemisch als emotioneel. NST is toepasbaar op acute en chronische pathologieën, gebruik makend van het autoregulatie systeem van het lichaam. NST gebeurt op een zachte en veilige manier. Patiënten die eerder al verschillende therapieën ondergaan hebben, en weinig of geen resultaat ondervonden, hebben een grote kans om via NST toch het gewenste effect te voelen.
Bij NST worden een aantal specifieke manuele technieken toegepast in een welbepaalde volgorde over de wervelzuil, evenals het abdomen, de ledematen en de schedel. Deze technieken zijn dwars gericht over spiervezels, pezen, ligamenten of neurologische structuren en worden toegepast met een variabele druk, terwijl het inlassen van welbepaalde rustpauzes het lichaam de tijd geeft om te reageren.
Een NST-behandeling zorgt ervoor dat de patiënt diep kan ontspannen, gevolgd door een spontane correctie van het viscerale systeem, het endocriene systeem, het spier- en zenuwsysteem. Meestal worden 1 tot 3 NST-behandelingen gegeven om een klachtenvrij leven te bekomen. Dit gebeurt in 85% van de patiënten die een NST-behandeling kregen. De resultaten zijn langdurig corrigerend zelfs voor de moeilijkste en chronische pathologieën. Een substantiële verbetering wordt vaak al bereikt na de eerste sessie, een langdurig effect wordt normaal al bereikt na de 2e / 3e sessie.
NST werkt bij volgende pathologieën:

  • Cervicale, dorsale, lumbale en bekkenproblemen
  • Artrose, artritis en andere gewrichtsklachten
  • Traumatische letsels
  • Neuralgieën, hoofdpijnen
  • Astma en andere respiratoire problemen
  • Chronische vermoeidheid
  • Depressie en andere emotionele pathologieën (weinig energie voelen)
  • Patiënten die geen/weinig resultaat kenden met andere therapieën
Meer info vindt u op: www.nsthealth.com
KineTica
Titecastraat 130
8200 Sint-Michiels